Over HaarlemWonen

HaarlemWonen is een gratis platform voor vraag en aanbod van huurwoningen in de regio Haarlem, zonder inschrijfkosten en zonder bemiddelingskosten. HaarlemWonen fungeert als elektronisch prikbord om verhuurders en woningzoekers bij elkaar te brengen. Bezoekers van de website kunnen eenvoudig zoeken in het aanbod van makelaars, particuliere verhuurders, beheerders, etc. en daarna direct contact met hen opnemen.

HaarlemWonen is zelf geen makelaar. Voor meer informatie over de aangeboden huurwoningen op onze website dien je contact op te nemen met de verhuurder. Bij iedere woningpresentatie staat vermeld wie de verhurende makelaar is. Is woning particulier aangeboden, dan kunt u vanwege privacy alleen een e-mailsturen via het contactformulier. Uw bericht komt direct bij de verhuurder terecht.

Bent u verhuurder of makelaar?
U kunt uw woning snel en kosteloos aanmelden via het aanmeldformulier. Via het krachtige dashboard heeft u altijd toegang tot uw eigen woningen. U kunt eenvoudig gegevens wijzigen en nieuwe woningen online plaatsen of juist van de markt halen.

Wilt u adverteren?
HaarlemWonen is volledig onafhankelijk en woningadvertenties zijn gratis. Het verdienmodel van HaarlemWonen is gebaseerd op reclameopbrengsten. Wilt u ook adverteren op HaarlemWonen.nl, neem dan contact op via info@haarlemwonen.nl.

 

HaarlemWonen is een zustersite van AmsterdamWonen